Вхід | Реєстрація

У чемпіонаті змінилася трійка лідерів

У чемпіонаті змінилася трійка лідерів

Тепер місцевий футбольний турнір очолює білицький «Сокіл».

8 та 9 червня були зіграні матчі п’ятого туру спільного чемпіонату та першості з футболу Кобеляцької і Білицької громад.

У першій лізі «Іванівка» впевнено перемогла лутовинівську «Спарту» — 3:1. Цей результат допоміг команді з Іванівки піднятися з дев’ятої на восьму сходинку турнірної таблиці, а «спартанцям», навпаки, змінити друге місце на третє.

Павлівський «Колос» не зумів створити гідну оборону нападникам вітровобалківського «Фавориту», за що й поплатився програшем — 1:4. «Дніпряни», які до зустрічі з гравцями мідянівського «Урожаю» перебували на третьому місці, після поразки, 0:2, опустилися на шосту сходинку. Білицький «Сокіл», перегравши «Шенгури» 2:0, посунув лідерів із першого місця. При цьому «соколяни» очолили чемпіонат. Підгорянський «Прапор» отримав технічну перемогу над «Червоними Квітами» — +:-.

У другому дивізіоні сухинівська «Стріла» розгромила «Дашківку» з результатом 14:1. «Чорбівка» серйозно поступилася вільховатському «Воднику» — 1:8. Світлогірське «Дніпро» програло бутенківсько-марківській «Дружбі» — 3:5, а «Оріль» і «Спартак» не змогли забити жодного голу — 0:0.

Отже, після чергового туру в чемпіонаті змінилася трійка лідерів, а в першості лідери лише посилили свої позиції.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації