Вхід | Реєстрація

Пенсіонер викрав Лего на 100 тисяч

Пенсіонер викрав Лего на 100 тисяч

Поліцейський департамент Лос-Анджелеса заарештував 71-річного Річарда Сігела і 39-річну Бланку Гудіно за те, що вони викрадали  конструктори LEGO у магазинах Bricks & Minifigs по всій Каліфорнії.

Як йдеться у пресрелізі правоохоронців, у будинку Сігела вони вилучили понад 2800 ящиків з викраденими іграшками LEGO на суму понад 100 тисяч доларів. Вони включали набори Зоряних воєн, Гаррі Поттера та Marvel.

Кожен з наборів коштував від 20 доларів  і до понад тисячі, оскільки деякі з них були рідкісними та колекційними. Саме останні цікавили крадіїв найбільше: окремі міні-фігурки коштують подекуди від 500 до 600 доларів за штуку, тому їх легко вкрасти та перепродати для швидкого прибутку. Зловмисники розбивали вітрину та хутко збирали набори конструкторів і окремі деталі у мішки для сміття.

У грудні минулого року один із власників магазину  в Сан-Педро повідомив поліцейським про серію випадків крадіжок, скоєних, ймовірно, Сігелем.

А 4 червня на гарячому викрили його спільницю, яка саме крала іграшки з магазину та планувала передати їх Сігелю.

Речі продавали покупцям, знайденим через оголошення в Інтернеті, повідомили в поліції.

Літнього чоловіка звільнили з-під варти під підписку про невиїзд. Він має постати перед судом 26 червня. А його спільниця Бланка Ґудіно наразі перебуває під вартою з можливістю вийти під заставу в 20 тисяч доларів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації