Вхід | Реєстрація

Купити Бізнес-менеджер Facebook для арбітражу трафіку

Купити Бізнес-менеджер Facebook для арбітражу трафіку

Бізнес-менеджер Facebook (БМ Facebook) — це інструмент для комплексного адміністрування рекламою на платформі. Він дає змогу компаніям контролювати доступ до сторінок і рекламних акаунтів, а також надає деталізовані звіти та аналітику для оцінки ефективності кампаній. 

Завдяки інтеграції з такими ресурсами, як Facebook Pixel, Бізнес-менеджер допомагає покращувати таргетинг і оптимізувати рекламу. У цій статті ми детально розберемо, які Бізнес-менеджери Facebook існують і які особливі риси вони мають. Орієнтуватися на властивості БМ Facebook будемо за товарами, доступними в перевіреному магазині FB1.shop (https://fb1.shop/).

Як обрати БМ Facebook для арбітражу трафіку

Трастовий Бізнес-Менеджер допоможе вам без складнощів запускати, тестувати і масштабувати рекламу в Facebook. За цим посиланням ви можете переглянути великий вибір і купити потрібний БМ Facebook: https://fb1.shop/?cat_id=8148

Щоб зробити правильний вибір і придбати дійсно той БМ Facebook, який підходить під ваші рекламні цілі та завдання, потрібно розуміти низку відмінних характеристик Бізнес-менеджерів Facebook. Далі пояснимо, які різні види Бізнес-менеджерів Facebook бувають, чим вони відрізняються і для яких цілей придатні:

Ліміти на Бізнес-Менеджері Facebook: кожен БМ має свій ліміт на денні витрати, виходячи з історії та рівня трастовості профілю, з якого створювався БМ. Ліміти бувають такі: 

  • БМ 50$ — з такого БМ доступно щодня витрачати на рекламу не більше 50$. Також на БМ 50$ не можна створювати додаткових рекламних кабінетів (РК).
  • БМ 250$ — з такого БМ доступно щодня витрачати на рекламу не більше 250$. Також на БМ 250$ допустимо створити 4 додаткових РК.
  • БМ Безліміт — дає необмежені умови на рекламні витрати. Також на БМ Безліміт допустимо створити понад 50 допоміжних РК.

Наявність статусу ПЗРД на Бізнес-Менеджері Facebook (пройдено заборону на рекламну діяльність): якщо Бізнес Менеджер має активний статус ПЗРД, то це значно посилює трастовість і стійкість БМ.

Чим більший ліміт має Бізнес-Менеджер, тим більше на ньому можна створити рекламних кабінетів. Також високий ліміт дає більше можливостей для тестування і масштабування. Найоптимальнішим варіантом для багатьох рекламодавців є купівля БМ Facebook з денним лімітом у 250$. Бізнес-Менеджер з лімітом 250$ дає оптимальні умови для роботи з рекламною на платформі.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації