Вхід | Реєстрація

Починайте більше заробляти вже сьогодні із рекламою від Google Shopping

Починайте більше заробляти вже сьогодні із рекламою від Google Shopping

Життя сучасного українця нерозривно пов’язане з Інтернетом. Адже за допомогою всесвітньої мережі люди спілкуються, працюють, замовляють товари і послуги. У зв’язку з цими тенденціями практично увесь бізнес перемістився в Інтернет, відкривши власні сайти. І коли потенційний клієнт вводить запит у пошуковій системі, йому автоматично видається сотні варіантів. Звичайно, що найбільше перспектив мають веб-портали, котрі знаходяться на першій сторінці пошуковика. Тому власникам інтернет-порталів потрібно працювати над тим, аби популярність їх ресурсів постійно зростала. І безпрограшним варіантом у цьому напрямку являється реклама в google shopping. Сервіс виступає особливим типом рекламних кампаній у пошуковику Google, що відсортовує потенційним клієнтам найбільш прийнятні пропозиції. Тож, зацікавлені в придбанні товарів чи послуг інтернет-користувачі, обов’язково купують продукт на веб-ресурсі, що замовив рекламу в Google Shopping.

Підприємці практично з перших днів відчують переваги такого виду реклами, так як:

  • система постійно демонструє товари потенційним клієнтам, збільшуючи кількість вдалих продаж,
  • реклама демонструється виключно зацікавленому контенту користувачів,
  • надає доступні послуги за мінімальну платню,

Дієву рекламу в Google забезпечить Cоmon Agency

На сьогоднішній день найбільшою популярністю серед бізнесменів користується багатопрофільна агенція цифрового інтернет-маркетингу Cоmon Agency. Компанія успішно працює з 2018 року, допомагаючи підприємцям збільшувати трафік і продаж товарів інтернет-магазину за допомогою рекламних кампаній у Google Shopping. Відома агенція маркетингу Cоmon Agency займається розробкою індивідуальних стратегій для кожного клієнта; проводить аудит існуючих кампаній Google Shopping; здійснює підключення, налаштовує аналітику та розширює електронну торгівлю; оптимізує товари відповідно до вимог ринку; надає звітність стосовно проведеної роботи, росту клієнтської бази і кількості успішних продаж.

Величезна кількість підприємців уже встигла відчути переваги співпраці з агенцією Cоmon Agency, оскільки:

  1. підвищується цільовий трафік,
  2. зростає рентабельність рекламних,
  3. залучає найбільш перспективних клієнтів
  4. демонструє вигоду для місцевого бізнесу.  

Не відкладайте на потім

Як показує практика, створити зручний та зрозумілий для користувачів веб-ресурс — це лише половина успішного ведення бізнесу. А от розвивати сайт спільно з агенцією маркетингу Cоmon Agency — запорука залучення клієнтів і постійний ріст продаж. Тому не відкладайте рекламу в google shopping на завтра, починайте більше заробляти вже сьогодні.   


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації