Вхід | Реєстрація

Патрульні Хорола виявили гранату у автомобілі, який зупинили серед ночі

Патрульні Хорола виявили гранату у автомобілі, який зупинили серед ночі

14 червня близько другої години ночі під час патрулювання в місті Хорол, працівники сектору реагування патрульної поліції Хорольщини виявили в автомобілі Nissan Qashqai гранату. Автомобілем керував водій 1973 року народження. Слідчо-оперативна група вилучила небезпечний предмет. Розпочато кримінальне провадження.

Під час огляду транспортного засобу поліцейські знайшли предмет, схожий на гранату із запалом. На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу. Провівши санкціонований обшук із дотриманням заходів безпеки, слідчі та криміналісти вилучили гранату та направили її на експертне дослідження.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі з'ясовують походження та мету зберігання боєприпасу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Хорол | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації