Вхід | Реєстрація

Ціни на платні камери в слідчому ізоляторі зросли

Ціни на платні камери в слідчому ізоляторі зросли

З 2022 року популярність платних камер у Полтавській установі виконання покарань зростає. Взяті під варту скористалися нею майже 200 разів.
Про платні камери в Полтаві йдеться у відповіді на запит ЗМІСТу до Північно-східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції.

З червня 2020 року «Полтавська установа виконання покарань № 23» експериментує з платними послугами для людей, яких взяли під варту.

Для цього обладнали три камери з покращеними побутовими умовами. Дві з них розраховані на утримання двох людей, а ще одна — на п’ятьох. Як користувалися платними камерами з 2022 року:

  • 2022 року послугу надавали 70 разів на 278 700;
  • 2023 році послугу надавали 71 раз на 318 700;
  • 2024 року послугу надавали 51 раз на 263 900.

Якщо 2 роки тому оренда камер коштувала 3 800 та 4 470 гривень, цьогоріч вона перевищила п’ять тисяч. Нині заселення до камери коштує 5 100 та 5 200 гривень.

Загалом від початку повномасштабної війни в Україні вдалося заробити 861 300 гривень за використання платних камер у полтавському слідчому ізоляторі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації