Вхід | Реєстрація

В Лохвицком районе обнаружили утечку газа

В областном управлении МЧС заявляют, что утечка незначительная. На данный момент специалисты отключают от газа 14 близлежащих сёл.
15 апреля, около 8.45 в селе Безсалы Лохвицкого района Полтавской области была обнаружена утечка газа из ответвления магистрального газопровода УМГ «Киевтрансгаз». Как сообщает пресс-служба ГУ МЧС Украины в Полтавской области, причиной незначительной утечки стало обмерзание грунта над телом трубы диаметром 150 мм.
На месте происшествия работает аварийная бригада – проводится отключение аварийного участка газопровода, а также прекращается газоснабжение 14 близлежащих сёл: Искивцы, Яблонёвка, Скоробогатьки, Венславы, Риги, Безсалы, Харьковцы, Западинцы, Хейливщина, Красное, Чаплина, Александровка, Мехедовка и Богодаровка. 
Проводятся работы по ликвидации аварии. По факту ведётся расследование.

Автор: Станислав Константинов, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2010, 16:22 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації