Вхід | Реєстрація

У Василівці, Кобеляцької ОТГ, відкрили меморіальні дошки двом загиблим захисникам

У Василівці, Кобеляцької ОТГ, відкрили меморіальні дошки двом загиблим захисникам

26 червня 2024 року в селі Василівка Кобеляцької громади відбулося урочисте відкриття меморіальних дошок на честь загиблих учасників російсько-української війни – Григорія Кошлатого та Віталія Лісного. Меморіальні дошки були встановлені на адміністративній будівлі Василівської гімназії, де в різні роки навчалися ці герої.

Про це повідомили у пресслужбі Кобеляцької міської ради.

На церемонії були присутні представники влади, родичі, друзі, вчителі та учні навчального закладу, а також мешканці громади.

«Низько вклоняюсь рідним за те, що виростили таких відважних синів, дякую вчителям за патріотичне виховання. Ми всі повинні постійно пам’ятати наших земляків та згадувати їх у своїх молитвах», – звернувся до присутніх виконуючий повноваження міського голови, секретар міської ради Василь Кіптілий.

Слова вдячності та поваги також висловили старший офіцер відділення рекрутингу та комплектації третього відділу ТЦК та СП, капітан Віталій Білокінь, і директор Василівської гімназії Ольга Вазерцева.

Почесне право відкрити меморіальні дошки було надано донькам Григорія Кошлатого та брату Віталія Лісного.

Вічна пам’ять та шана! Слава Україні! Героям слава!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації