Вхід | Реєстрація

Вихователька дитсадочка розмалювала паркан

Вихователька дитсадочка розмалювала паркан
Жителям одного з будинків Полтави набридло чекати допомоги місцевої влади чи спонсорів і вони власними коштами побудували дитячий майданчик та розфарбували паркан біля нього.
Близько 5 років тому жителі будинку по вулиці Леніна, 96 власними силами почали створювати незвичайний дитячий майданчик. Оригінальність його у тому, що гойдалками турботливі мешканці не обмежилися. Одна із жителів багатоповерхівки Ольга Кондратенко, у минулому вихователька дитячого садку, розмалювала паркан біля майданчику за мотивами сюжетів народних казок.
Щовесни жителі підфарбовують каруселі. А цього року до парканних малюнків Ольга Миколаївна додала ще один. І усе це — на голому ентузіазмі і за кошти самих жителів багатоповерхівки.
За словами Зінаїди Кудрі, мешканки будинку, створити такий майданчик було нелегко.
— По-перше, — згадує вона, — треба було поставити огорожу, щоб діти не вибігали на дорогу. Раніше малеча часто гралася прямо біля проїжджої частини, і вслідкувати за цим було просто неможливо.
Питання ж з каруселями вирішилося легше. Їх подарував дітям місцевий дитячий садок «Гвоздика», який якраз тоді закрили.
Зараз же мешканці будинку підбілюють дерева у дворі і доглядають за тюльпанами.
— Чекаємо, коли зацвітуть липи, — говорить Зінаїда Павлівна. — І думаємо, як збільшити майданчик. На вихідних у нас просто бум, гойдалок на всіх не вистачає.

Автор: Тетяна ТЕРЕНТЬЄВА, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2010, 14:05 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації