Вхід | Реєстрація

Кобелячан просять не поливати огороди питною водою

Кобелячан просять не поливати огороди питною водою

Через часті та тривалі відключення електроенергії водозабірні станції не встигають накачувати достатню кількість води. Це призводить до зменшення або відсутності водопостачання в деяких мікрорайонах нашого міста. Крім того, у зв’язку зі спекотною та засушливою погодою почастішали випадки використання водопровідної води для поливу присадибних ділянок, що додатково ускладнює безперебійну роботу водомережі.

Кобеляцька міська рада просить жителів громади відповідально ставитися до ситуації та економити воду та зменшити використання водопровідної води для поливу присадибних ділянок.

Забезпечення мешканців міста питною водою для санітарно-побутових потреб є пріоритетом.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації