Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік згорів у власному гаражі

На Полтавщині чоловік згорів у власному гаражі

16 липня о 04:00 до поліції надійшло повідомлення про пожежу в приватному будинку на вулиці Володимирівській у Глобиному. Слідчі з'ясовують обставини інциденту.

На місце прибули слідчо-оперативна група, криміналісти та рятувальники. Після локалізації пожежі в гаражі та автомобілі ВАЗ, було виявлено тіло без ознак життя, ймовірно, 47-річного власника автомобіля.

Тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Поліція та ДСНС продовжують розслідувати причини загоряння.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, вирішується питання про початок досудового розслідування за частиною 2 статті 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі або аварії, якою заподіяно загибель людей).

Обставини та причини з’ясовує слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Глобине | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації