Вхід | Реєстрація

«Приват-агро-альянс» визовує власні кадри і пишається ними

У ТОВ «Приват-Агро-Альянс» ряськівців працює шестеро. Як каже директор підприємства Іван Сидоренко, це — особливий контингент. Усі — надійні, трудящі, але відчувається, що з козацького краю: в зуби не дивляться ніякому начальству.
Перепитую:
— Що, навіть з директором будуть спорить?
— А чого й не поспорить, якщо по суті, по роботі?
Досвідчений ряськівський механізатор Сергій Ворона прийшов у господарство з АФ «Покровська». Йому довірена потужна імпортна техніка, що за добу може провести культивацію 250-280 гектарів ріллі. Якраз виїхав на поле за Машівкою (біля повороту на Дмитрівку). Тут і зустрілися з механіком та головним інженером.
Головному інженеру Роману Халепі — 29. Закінчив Киворізький техуніверситет, одружений, має двох дітей. Прийшов у господарство механіком. Батьки теж родом з Ряського, що й відчувається. Як каже директор, крім позитивних рис керівника і спеціаліста, Роман ще й надійний товариш, що дуже високо цінують у колективі.
Наймолодший керівник у «Приват-Агро-Альянсі» — В’ячеслав Сизоненко.
— Наш механік — це, як кажуть, своє дитя, машівське, вирощене вдома. З нього буде добрий керівник — хлопець чемний і совісний. У нас в охороні працює його батько, сюди прийшов після армії і В’ячеслав.
Три роки працював у охороні «Приват-Агро-Альянсу», але коли у полі щось ламалося і не вистачало людей, охоче допомагав усувати неполадки. Каже, що робота механіка подобається дуже, бо до техніки звик з дитинства. Із 13 років пробував керувати батьковою Нивою, у 16 мав мотоцикла, у 17 отримав права на автомобіль. Чи важко на цій роботі? Славко зашарівся:
— Не знаю, що й сказать… Важко, бо великий обсяг. Відповідаю за всю імпортну техніку: трактори, сіялки, ґрунтообробні агрегати. Коли щось виходить з ладу, доставляю запчастини і ремонтую разом з механізаторами.
Посада В’ячеслава офіційно називається «інженер з експлуатації машинно-тракторного парку». Йому лише 22 роки. Закінчив Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум за спеціальністю технік-механік.

Автор: Ольга БЕРЕЗІНА, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2010, 15:19 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації