Вхід | Реєстрація

Перелом як спосіб уникнути мобілізації

Перелом як спосіб уникнути мобілізації

Зламати кінцівку, щоб уникнути мобілізації. У Дніпрі «бізнесмени» за гроші пропонують такі послуги військовозобов’язаним. Процедуру нібито проводить медик, а ціна «залежить від місця впливу».

Фото кількох подібних оголошень з’явилося в місцевих телеграм-каналах, втім, їх швидко видалили з популярної платформи. Ділки називають такі варварські методи «унікальною можливістю уникнути мобілізації, не залишаючи країни».

«Швидко та професійно надаю відстрочку. Профільна медична освіта. Точковий вплив. Використання якісної анестезії. Відстеження стану під час відновлення. Допомога під час оформлення необхідних документів», — йдеться в одному з оголошень.

Під час повторного звернення, якщо раптом одного перелому виявиться мало, обіцяють знижку. Ті, хто нібито звернувся за такою послугою, пишуть, що «лікар просто майстер», а «в нинішніх умовах по-іншому ніяк».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації