Вхід | Реєстрація

На Полтавщині садять на кожного мешканця по 10 дерев

За період акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» ініціативною молоддю у складі понад 1500 осіб висаджено близько 16 млн.шт. сіянців і саджанців різних лісових порід. Це складає 10 дерев на кожного жителя Полтавської області. Про це зазначив начальник Полтавського облуправління лісового та мисливського господарства Юрій Тараненко.
Як повідомила прес-служба ПО УЛМГ, у рамках обласної програми комплексного розвитку лісового господарства «Ліси Полтавщини до 2015 року» планується посадити 1900 га лісів, у тому числі 1300 га - нових лісів. Зокрема, на лісокультурні площі буде висаджено такі лісові породи, як: сосна звичайна, дуб звичайний, ясен, клен, липа тощо. Найбільші обсяги садіння покладені на Миргородський (375 га), Полтавський (305 га), Кременчуцький (281 га) лісгоспи. - «За останні 10 років площа лісів області збільшилася на 8 тис. гектарів. На 1 зрубаний гектар ми садимо майже 3 га нового лісу. Тобто, садимо в тричі більше, ніж вирубуємо», - зазначив начальник облуправління.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2010, 15:33 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації