Вхід | Реєстрація

У вересні жителям Полтавщини виділять 3,9 млн грн матеріальної допомоги

У вересні жителям Полтавщини виділять 3,9 млн грн матеріальної допомоги

382 жителі Полтавщини отримають матеріальну допомогу у вересні. Таке рішення ухвалили на засіданні профільної комісії ОВА. На виплати спрямують майже 3,9 млн грн з обласного бюджету.

Про це повідомив начальник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін.

Зокрема сім’ям загиблих, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, нададуть майже 1,3 млн грн.

118 військовослужбовцям, які отримали поранення, буде виплачено від 5 до 20 тисяч гривень, залежно від ступеня тяжкості поранення, на суму 1 млн 20 тис. гривень. Членам сімей цивільних осіб, загиблих унаслідок агресії російської федерації, спрямують 150 тис. грн. 25 тис. грн виплатять людині, яка постраждала внаслідок ворожих обстрілів.

Допомогу на лікування отримають 209 людей, серед яких 8 дітей та 6 ВПО. Сума виплат – понад 1 млн 350 тис. грн. Також від 2 до 10 тис. грн отримають 3 учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Двом заявникам, які опинилися у складному матеріальному становищі, спрямують по 5 тис. грн.

Чотирьом жителям області, яким виповнюється 100 років, нададуть по 5 тис. грн.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації