Вхід | Реєстрація

Сучасні інтер’єри : модні тренди та поради

Сучасні інтер’єри : модні тренди та поради

Сучасні інтер'єри дивують різноманіттям вибору декорування. Якщо раніше актуальними були “стерильні”, монохромні дизайни, то тепер мода взяла курс на еклектичні мікси. Саме тому в межах одного приміщення сміливо поєднується кілька стилів, різноманітні фактури, сучасні та вінтажні елементи.

Проте, присамостійному проєктуванню власної квартири необхідна стриманість в тональному відношенні та декоративними елементами. Змішані стилі виконуються в певних рамках. Пропонуємо переглянути роботи студії дизайну Craftart. Професійний підхід фахових дизайнерів реалізує ваші очікування!

тенденції дизайну

Тенденції оздоблення

Наразі все більше власників житла віддає перевагу натуральним матеріалам в оздобленні. Завдяки різноманіттю фактур створюються цікаві, ексклюзивні інтер'єри. Використання природних матеріалів в оздобленні буде актуальним тривалий час. Навіть невеликі акценти надаватимуть вашому інтер’єру індивідуального шарму. Серед популярного декору:

  • Гіпсова плитка під цеглу.

  • Декоративні штукатурки (Венеційська, Бетон, Марморіно та інші).

  • Мікроцемент.

  • Натуральний та штучний камінь.

  • Деревина.

  • Вітраж.

  • Металеві декори.

Комбінація різних фактур створює ефект багатошаровості, дозволяє розставити акценти, зонувати приміщення.

Актуальна палітра

дизайн проект

Світлі та нейтральні відтінки на нюансах доповнюють темнішими насиченішими. Для внутрішнього оздоблення стін окрім сірого чи кремового покриття варто виділити стіну декором більш активного кольору. Популярними відтінками стануть зелений, теракотовий, темно-сірий. Комбінація бежевих та сірих відтінків завжди доречна в класичних, сучасних, ретро та лофт стилях.

Акцентованими деталями виступають глибокі, насичені кольори - яскраво-червоний, синій. Тут основним чинником є побажання клієнта плюс оформлення та візуалізація дизайнером в досконалий проєкт.

Додати дизайну інтер'єру індивідуальності допоможуть акценти:

  • картографічні елементи;

  • графічні картини;

  • дерев’яні скульптури;

  • абстрактні постери;

  • художні сучасні вироби зі скла.

Кількість виробів використовуються максимально дозовано, прикрашаючи одну стіну або розміщуються на особливих місцях.

Чому індивідуальний проєкт є основним трендом дизайну 2024

На ринку проєктування житла багато пропозицій. Переглядаючи їх деколи може скластись враження одноманітності та схожості проєктів. Звичайно кожен час має свої притаманні віяння та модні тенденції. Для створення особистого простору квартири основними виступають два критерії – це власне самовираження та максимальний комфорт та функціональність всіх складників.

Персональне проєктування передбачає врахування потреб мешканців квартири чи приватного будинку. Особлива увага приділяється технологічності та функціональності. Поєднання естетики та комфорту – основне завдання для створення інтер’єру.

Чому оформлення інтер’єру краще довірити фахівцям

дизайн інтер’єру

Бажаючи створити стильний та зручний простір комфорту, вигідніше звернутись до фахових дизайнерів. Зробити дизайн інтер’єру самотужки, на перший погляд, видається не складним та економним завданням. Але коли ви стикнетесь з реалізацією з'являться прикрі несподіванки та непередбачувані витрати.

Замовивши пакет дизайну процес реалізації під час ремонту пройде злагоджено та без перевищення попередньо складеного кошторису.

Студія CRAFTART надає повний спектр дизайнерських послуг, продумаємо концепцію, а також якісно виконаємо ремонт по узгодженому проєкту. В підсумку гарантовано отримаєте стильний дизайн сучасного інтер’єру за доступну ціну.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації