Вхід | Реєстрація

У Кобеляках відкрили пам’ятну дошку Віллі Вайбелю

У Кобеляках відкрили пам’ятну дошку Віллі Вайбелю

У місті Кобеляки відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Віллі Вільгельма Вайбеля, який відіграв ключову роль у встановленні дружніх відносин між Кобеляками та німецьким містом Зінген. На церемонії були присутні місцеві чиновники, мешканці та ті, хто особисто знав Віллі Вайбеля і співпрацював із ним.

Про подію повідомили у пресслужбі Кобеляцької міськради.

Заступник мера Сергій Омельченко наголосив на важливості цієї події, як символу вдячності за внесок Вайбеля. Колишній мер Олександр Ісип та депутати поділилися теплими спогадами про початок співпраці та значення цих зв'язків для обох міст.

Депутати міської ради Таміла Шевченко та Анатолій Таранушич, який також є головою ГО «Ротарі Клуб», поділилися своїми спогадами про цю видатну людину. Вони наголосили, що внесок Віллі Вайбеля у розвиток партнерства між містами є неоціненним, і що зв’язки, започатковані ним, продовжуються й сьогодні.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки присутні вшанували пам'ять про людину, яка об’єднала міста та країни - Віллі Вільгельма Вайбеля.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації