Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі в ДТП загинув велосипедист

У Кременчуцькому районі в ДТП загинув велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 вересня приблизно о 19:20 у селі Мала Кохнівка, що в Кременчуцькому районі. Поліція наразі встановлює деталі інциденту.

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля Kia Sportage, місцевий житель 1956 року народження, збив чоловіка 1950 року народження, який рухався на електровелосипеді. На жаль, водій електровелосипеда загинув на місці через отримані травми.

За цим фактом слідчий відділ обласного управління поліції, під процесуальним наглядом прокуратури, вніс інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого).

Причини та обставини аварії з'ясовуються слідчими.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації