Вхід | Реєстрація

У Кременчуці внаслідок вибуху боєприпасу травмовано чоловіка

У Кременчуці внаслідок вибуху боєприпасу травмовано чоловіка
фото ілюстративне

35-річний чоловік зазнав травматичної ампутації частини кінцівки, ймовірно, внаслідок необережного поводження з боєприпасом. Поліція з'ясовує деталі інциденту.

29 вересня близько 23:00 до поліції Кременчука надійшло повідомлення від медичних працівників про госпіталізацію постраждалого з ампутованою верхньою частиною передпліччя та осколковими пораненнями. На місце події оперативно прибула слідчо-оперативна група, яка розпочала розслідування.

За словами начальника Кременчуцького районного управління поліції Олександра Холондовича, наразі ведуться слідчі дії для встановлення всіх обставин.

«Отримавши повідомлення, на місце події прибула слідчо-оперативна група та спеціалісти-криміналісти. У ході першочергових слідчих дій попередньо встановлено, що в одному із гаражів по вулиці Лікаря Богаєвського місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження, ймовірно, під час необережного поводження з набоєм. Поліцейські вилучили з місця події речові докази та направили на експертне дослідження», – повідомив поліцейський.

За даним фактом слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

Причини та обставини події встановлює слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації