Вхід | Реєстрація

На Миргородщині чоловіка убило електростумом

На Миргородщині чоловіка убило електростумом

Чоловіка госпіталізували з численними опіками після ураження електричним струмом. На жаль, врятувати його не вдалося. Поліція проводить розслідування для з'ясування деталей інциденту.

Як повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини, 30 вересня, приблизно о 16:15, до Миргородського райвідділу поліції надійшло повідомлення від працівників залізничної станції в Ромодані. За їхніми словами, чоловік отримав удар струмом, після чого впав з вагона та загорівся. Свідки самостійно загасили полум’я і викликали рятувальників та поліцію.

Постраждалим виявився житель Полтавської області, 1995 року народження. Його доставили до реанімаційного відділення, проте, на жаль, на наступний день він помер. Для з’ясування точної причини смерті тіло направлено на судово-медичну експертизу.

Слідчі Миргородського відділу поліції внесли цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Поліція продовжує розслідування інциденту.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації