Вхід | Реєстрація

Працівники Пришибської громади залишаться без айфонів

Працівники Пришибської громади залишаться без айфонів

Пришибська сільська рада планувала придбати чотири мобільні телефони за 175 000 гривень. Це стало відомо із системи публічних закупівель Prozorro. Телефони громада мала отримати до 26 вересня.

Фахівці робочої групи «Прозорість і підзвітність» вважають недоцільним придбання Пришибською громадою на Кременчуччині чотирьох мобільних телефонів — два Google Pixel 8 Pro 12/512GB та два iPhone 15 Pro 128GB на 175 тисяч гривень. Про це в своєму телеграм-каналі повідомив очільник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін.

За його словами, під час попереднього аналізу аналітики виявили невідповідність пропозиції учасника вимогам тендерної документації. Протягом доби учасник мав усунути ці порушення на вимогу замовника.

Також податківці поставили під сумнів можливість подальшого сервісного обслуговування телефонів, придбаних у неавторизованого продавця.

— Висновок експертів — кошти використані неефективно. Рекомендували Пришибській громаді посилити бюджетний контроль, — написав Пронін.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації