Вхід | Реєстрація

У медиків теж є своя мода

У медиків теж є своя мода

Є такий відомий вислів про те, що лікувати може навіть слово. Дійсно, для хворою людини інколи дуже велике значення має не лише якесь суто медичне втручання, а й надана психологічна підтримка.

Перефразовуючи згаданий відомий вислів можна говорити про те, що для пацієнта неабияке значення має загальна обстановка медичного закладу в якому він лікується. В тому числі - і зовнішній вигляд медиків.

Саме тому існує навіть своєрідна медична мода. Раніше, ще за радянських часів, медиків звично називали "люди в білих халатах".

Всі, без виключення, що хірурги, що терапевти одягалися в однотипні і досить непрезентабельні однострої білого кольору. Але зараз картина зовсім інша.

Так на сторінці https://sana-tex.com/zhinoche/medychnyi-odyag/kostuimy/ можна знайти і вибрати десятки різноманітних моделей не просто функціонального, а й красивого медичного одягу.

Причому мова йде не лише про традиційні медичні халати. Серед представлених зразків є:

  • костюми;
  • брюки;
  • поло;
  • футболки;
  • жилети;
  • комбінезони.

Сучасні медикині теж по достоїнству оцінили досягнення своєрідної індустрії моди, яка працює виключно для них. Вони, як жінки інших професій прагнуть бути красивими і на своєму робочому місці.

Користь для всіх

Принагідно потрібно зауважити, що й чоловіки-медики теж одягаються не так одноманітно, як кілька десятиліть тому. Досить часто можна побачити навіть на головах хірургів шапочки із кокетливими узорами.

І напевне, це правильно. Адже подібна різноманітність має позитивний вплив, як на самих медиків, так і на пацієнтів, яких вони лікують.

Саме тому дизайнери, які працюють в компанії САНА безупинно працюють над розробкою і впровадженням нових моделей медичного одягу.

Хоча головний критерій, а це – зручність і функціональність, залишається незмінним, ось вже протягом 15 років роботи компанії. Але щороку з'являються нові фасони, молоді дизайнери сміливо експериментують із кольоровою гаммою.

Звичайно ж, окрім естетичного вигляду одяг від САНА має ще багато переваг.

Сучасні матеріали гарантують:

  1. довговічність;
  2. гігієнічність;
  3. антистатичність.

Всі ці переваги не роблять сучасний одяг для медиків надто дорогим. Адже компанії, які спеціалізується на виробництві саме медичної уніформи розуміють, що вона має бути доступною по ціні.

Відповідають згаданим критеріям і взуття та постільна білизна, які теж виробляють на підприємствах САНА.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації