Вхід | Реєстрація

Вирощував для риболовлі

Вирощував для риболовлі

За інформацією Житомирського районного управління поліції, офіцери Миропільської громади виявили, що 68-річний місцевий житель вирощує коноплі. 21 вересня на його присадибній ділянці правоохоронці провели санкціонований обшук. У результаті виявили 531 рослину конопель. Деякі з них сягали людського зросту.

Господар розповів, що «зілля» належить йому. Чоловік зазначив, що вирощував коноплі для власних потреб та використовував їх як прикорм на риболовлі.
Правоохоронці вилучили рослини та направили їх для проведення експертного дослідження.

Правова кваліфікація події — частина 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України.

За чинним законодавством подібне протиправне діяння тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації