Вхід | Реєстрація

У кобеляцькому дитсадку облаштували укриття

У кобеляцькому дитсадку облаштували укриття

У Кобеляцькій громаді успішно реалізували важливий проєкт «Безпечне укриття» в дитячому садку «Золотий півник». Завдяки підтримці Благодійного фонду Київської школи економіки та активній співпраці місцевої влади, вдалося провести низку важливих робіт.

Як повідомляє Кобеляцька міська рада, було укладено бруківку, встановлено систему вентиляції з підігрівом, облаштовано нові міжкімнатні двері та сучасні санвузли. Нові меблі додали затишку, що зробить перебування дітей в укритті під час повітряних тривог значно комфортнішим.

Також встановили дренажну систему для вирішення проблеми з протіканням даху, а відмостка навколо будівлі допоможе запобігти підтопленню укриття.

Результати проведених робіт міськрада опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Кобеляцька громада висловлює щиру подяку Благодійному фонду Київської школи економіки за вагому підтримку та турботу про найменших мешканців.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації