Вхід | Реєстрація

Кобеляцька міська рада виділила 200 тисяч гривень на матеріальну допомогу військовослужбовцям

Кобеляцька міська рада виділила 200 тисяч гривень на матеріальну допомогу військовослужбовцям

Заступник міського голови Сергій Омельченко провів чергове засідання комісії, яка займається наданням матеріальної допомоги військовослужбовцям з Кобеляцької громади. Під час засідання, яке відбулося після 17 вересня, було розглянуто 22 нові заяви на отримання допомоги.

Про це звітувала Кобеляцька міська рада.

Члени комісії вивчили подані документи. Із цих 22 заяв 18 були пов'язані з пунктом 5.8 – положення, яке передбачає надання допомоги у зв’язку з мобілізацією. Було вирішено виділити по 10 000 гривень на кожну з цих заяв, що в сумі склало 180 000 гривень.

Крім того, комісія розглянула 4 заяви, подані за пунктом 5.3, що стосується лікування та реабілітації. Було прийнято рішення надати по 5 000 гривень на кожну з цих заяв, що загалом склало 20 000 гривень.

Таким чином, загальна сума допомоги, погоджена для військовослужбовців, становить 200 000 гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації