Вхід | Реєстрація

У Миргороді поліцейські затримали наркоторговця

У Миргороді поліцейські затримали наркоторговця

Мешканець Миргорода займався поширенням психотропних речовин у межах міста. Поліція затримала його та висунула обвинувачення.

8 жовтня оперативники Миргородського районного відділу поліції затримали чоловіка, підозрюваного у збуті психотропних речовин шляхом «закладок» у Миргороді.

Начальник Миргородського райвідділу поліції Віталій Ярмолюк повідомив:

«Фігурантом виявився 31-річний місцевий мешканець. У ході першочергових слідчих дій слідчі та спеціалісти-криміналісти виявили та вилучили у нього понад 60 полімерних згортків з розфасованою психотропною речовиною. Крім того, за місцем проживання правопорушника поліцейські виявили та вилучили прилади для зважування та фасувальні матеріали для «закладок». Речові докази направили на експертне дослідження. Наразі фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та скеровано до суду клопотання про обрання запобіжного заходу».

На Полтавщині поліція припинила незаконну діяльність чоловіка, який збував наркотичні речовини.

За цим фактом під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури ведеться досудове розслідування за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах).

Санкція статті передбачає від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації