Вхід | Реєстрація

По всій країні приходять анонімні повідомлення про замінування

По всій країні приходять анонімні повідомлення про замінування

По всій країні на електронні пошти органів державної влади, місцевого самоврядування та інших установ надходять анонімні повідомлення про нібито замінування їх будівель. Тривають перевірки.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

Національна поліція України вже неодноразово стикалася з подібними ситуаціями, і у них є розроблений алгоритм дій для реагування на такі загрози. Є ймовірність, що ворог використовує ці методи для дестабілізації ситуації в регіонах нашої держави в рамках інформаційно-психологічних операцій. Поліція має достатньо ресурсів для перевірки кожного об'єкта. На місцях працюють відповідні служби. Громадян закликають бути пильними та допомагати поліції у виконанні її завдань. Результати перевірок будуть повідомлені додатково.

 

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації