Вхід | Реєстрація

У Кобеляках провели змагання з футзалу серед команд гімназій

У Кобеляках провели змагання з футзалу серед команд гімназій

У спортивному комплексі «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ відбулися змагання з футзалу в рамках міської Гімназіади Кобеляцької міської ради серед дівочих команд закладів загальної середньої освіти громади. Учасниці показали відмінну гру та високий рівень командного духу.

Про спортивний захід повідомили на сайті Кобеляцької громади.

Серед опорних закладів перемогу здобула команда ОЗ «Кобеляцький ліцей №1». Друге місце виборола команда «Кобеляцького ліцею №2 імені Олеся Гончара», а третє місце посіла молодша група дівчат ДЮСШ.

Нагороди за індивідуальні досягнення отримали: Єлизавета Гуєвська – «Кращий захисник», Анастасія Буйнецька – «Кращий воротар», Юлія Сабірова – «Кращий гравець».

Серед гімназій перше місце зайняла команда Василівської гімназії. Друге місце вибороли дівчата з Бродщинської гімназії, а третє – команда Кобеляцької гімназії №3.

Індивідуальні нагороди серед гімназисток отримали: Тетяна Колінько – «Кращий захисник», Владислава Кошлата – «Кращий воротар», Анна Фещенко – «Кращий гравець».

Змагання пройшли в атмосфері дружби та спортивного азарту. Переможці отримали призи, а всі учасниці – цінний досвід та позитивні емоції.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації