Вхід | Реєстрація

Поліція Полтави розшукала водія, який наїхав на дитину і зник з місця пригоди

Поліція Полтави розшукала водія, який наїхав на дитину і зник з місця пригоди

Поліція Полтавщини, разом із колегами з районного управління, встановила водія, який, ймовірно, причетний до ДТП, внаслідок якої травмовано 12-річного хлопця. Слідчі продовжують працювати над цією справою.

Інформацію надала пресслужба поліції Полтавської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 20 жовтня на вулиці Героїв ОУН у Полтаві. Під час інциденту 12-річний пішохід, що переходив дорогу на нерегульованому переході, зазнав травм і був доставлений до лікарні. Водій автомобіля, причетний до наїзду, зник з місця події.

Завдяки оперативній роботі поліції було встановлено як водія, так і транспортний засіб, що брав участь у наїзді на дитину. Виявилося, що порушник — 21-річний місцевий житель. Він керував білим автомобілем марки Skoda Octavia, який наразі вилучено для слідчих дій.

За цим фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за частиною 1 статі 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середнього ступеня тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації