Вхід | Реєстрація

Чому ювелірні прикраси від «Ювелір Капітал» — це втілення мрії?

Чому ювелірні прикраси від «Ювелір Капітал» — це втілення мрії?

Що таке прикраси? Яка відповідь на це питання буде найбільш правильна та адекватна? Адже їх дуже багато — мова йде про прикраси! До прикрас відносять багато чого — це біжутерія, прикраси з мельхіору, кістки, каменя, а ще окремо виділяють ювелірні прикраси. Що таке ювелірні прикраси? Це вироби з дорогоцінних металів, котрі можуть бути прикрашені різноманітним декором, вставками, як з природних мінералів, каменів та самоцвітів, так і фіанітами або другими матеріалами. Їх головна відмінність від інших прикрас — вартість, а у деяких випадках — коштовність, коли мова йде про прикраси з діамантами чи іншими самоцвітами. Ще одна не менш важлива відмінність — довговічність, а у випадку із діамантами та самоцвітами — це коштовності поза часом. Тому не дивно, що жінки так люблять саме ювелірні прикраси, вони мріють про них, і при можливості купують сережки, каблучки, браслети поповнюючи свої коштовні шкатулочки.

Дівчаткам із самого дитинства властиво прагнути до чогось  гарненького, і це не тільки одяг — нам завжди подобається щось красиве у волоссі, на руках та шийці. Часто саме у дитинстві батьки закладають юній леді відчуття краси та естетичного задоволення від гармонійно підібраного одягу, прикрас та зовнішнього вигляду загалом. І саме тут коріння мрій про красиву ювелірку. Кожна жінка не просто мріє, вона прагне реалізувати свої мрії у найбезпечніший та найзручніший спосіб, тобто купити ювелірні прикраси вигідно та належної якості. Звичайно, можна вдатися до старого та надійного способу та пройтися магазинами й крамницями міста, передивитися весь асортимент та врешті-решт купити саме те, що потрібно. А можна скористатися сучасними досягненнями та не виходячи із дому зробити захопливий та вдалий ювелірний шопінг. 

Чому варто обрати та купити прикраси у “Ювелір Капітал”?

І ось тут актуальним стає питання надійності та порядності продавця: як це можна визначити? Кому можна дійсно довіряти й не боятися втратити гроші, отримавши неякісний виріб?  Що є критеріями? Ми пропонуємо вам познайомитися з компанією, котра знає ці критерії та повністю їм відповідає, це — “Ювелір Капітал”.

Перший критерій — це час. “Ювелір Капітал” близько 25 років на ювелірному ринку України. Вони пройшли шлях від першого магазину, до мережі салонів та власного виробництва.

Другий критерій — це клієнти.  Лише за даними дисконту постійних клієнтів (тих, хто уже не одноразово купив тут прикраси) близько сорока тисяч! За весь час існування бренду ними було продано понад 1 000 000 (один мільйон) прикрас та ювелірних виробів. 

Чому так? Тому що компанія має клієнто-орієнтовану політику, тут створено максимально сприятливі умови: діє дисконт і кешбек, гнучка система знижок, постійні сезонні й святкові акції на різні групи прикрас. Якщо так склалося і виріб не підійшов (таке буває при покупці подарунків), клієнт може обміняти його на інший (за умови наявності товарного чека та цілісності бірочки та пломбочки на прикрасі).

Третій критерій — відповідність всієї продукції вимогам Держстандарту України, наявність всіх сертифікатів на коштовне каміння — діаманти та інші самоцвіти.

Тобто компанія гарантує найвищу якість та безпеку придбання прикрас у її салонах та на сайті. А ще вас чекає високопрофесійний, доброзичливий персонал, котрий допоможе реалізувати саме вашу мрію.

Що ж можна тут купити?

Якщо мова йде про асортимент — тут реально можна загубитися. Адже в мережі понад 100 000 одиниць товару! Тобто, все що може запропонувати сучасний ювелірний ринок: каблучки, сережки, ланцюжки, кольє, браслети, годинники, посуд, ікони, шкатулки та інші предмети інтер’єру!

Як вдало вибрати та купити прикрасу?

Вибір та покупка прикрас — це справа цікава та дійсно захоплююча, тому жінки з таким задоволенням віддаються їй! Для жінок вибір прикрас — це спосіб розслабитися, отримати дозу впевненості та радості, відчути себе ще більш привабливою та щасливою. Але як дійсно вдало вибрати та купити прикрасу? Питання реально актуальне та цікаве, але дати загальну відповідь на нього важко, тому давайте предметно.

Як купити браслет?

Вибираючи та купуючи браслет, пам’ятайте: на кожен день буде зручний браслет ланцюжком або слайдером, у крайньому разі жорсткий бенгл — він має поєднуватися з годинником і бути лаконічним, з мінімумом підвісок та декору. А от для особливих випадків вибирайте широкі, масивні, показні, щедро декоровані камінчиками чи підвісками! 

Як купити сережки?

Якщо ви вирішили купити нові сережки, і ви вже маєте уявлення, які вони будуть — це одне, а якщо ви просто хочете придбати нову пару — це інше. Хоча є дійсно універсальні пари, котрі завжди доречні, завжди модні, будуть відмінно доповнювати будь-який лук і аутфіт. І, так, мова йде про сережки-пусети (гвоздики). Це реально універсальна пара, котра ідеально доповнить будь-який образ та гардероб. Залежно від того, що ви більш носите — срібло чи золото, і робіть вибір. І у сріблі, і у золоті досить красивий вибір пусетів. Але навіть серед них є безумовні фаворити — це пусети з діамантами, вічна класика, котру носили 100 років тому, носять зараз і будуть носити через 100 років. 

Як купити каблучку?

При виборі та покупці каблучки послуговуйтеся простими правилами: каблучка на повсякдень має бути зручна, гарно комбінуватися з іншою ювеліркою, вставка має бути гарно закріплена. Цим параметрам відповідають каблучки в сучасному мінімалістичному стилі, або класичні солітери, тобто каблучки з мінімумом декору. До речі, каблучки-доріжки також відмінно підійдуть як повсякденні прикраси, навіть діамантові доріжки — вони ефектно виглядають, але не порушують вимог ділового етикету і досить зручні. Каблучка для особливих випадків — більш виразна, красива, помітна, щедро декорована, така, що легко виступить соло, або у дуеті, наприклад з сережками.

Бажаємо вам реалізувати свої ювелірні мрії!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації