Вхід | Реєстрація

Літак, мільйони доларів та 30 земельних ділянок

Літак, мільйони доларів та 30 земельних ділянок

Керівник територіального управління Бюро економічної безпеки в Полтавській області Олег Пахніц задекларував 6,5 мільйона доларів готівкою, літак Socata TB20 GT, 30 земельник ділянок, декілька квартир, автівки та вантажівки. Про це повідомив депутат Верховної Ради від фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко в своєму Telegram-каналі та відповідна інформація вказана в декларації чиновника за минулий рік.

У декларації більшість майна належить дружині Пахніца, який також має трьох доньок. За інформацією Гончаренка, родина Пахніц має 30 земельник ділянок (причому 16 з них куплені за 2023 рік), декілька квартир, житловий будинок. Ще одна квартира куплена в Словаччині в 2023 році. Ще задекларовано літак Socata TB20 GT. І просто купа автомобілів і вантажівок.

З відкритих джерел відомо, що задекларований літак випускався з 1975 до 2012 року, тобто йому не менше 12 років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації