Вхід | Реєстрація

Від Живенші до Том Форд: всі запахи світу

Від Живенші до Том Форд: всі запахи світу

Взагалі точної дати появи парфюмерії, як окремого виду продукції, точно не знає ніхто.

Одні дослідники ведуть відлік перших в історії парфумерних засобів із біблійних часів, нагадуючи, що в головній книзі християн йдеться про ароматичні масла, другі стверджують, що парфумерія з'явилася в Месопотамії за дві тисячі років до Христа. Треті взагалі говорять про чотири тисячі років до нашої ери.

Зрештою, для більшості споживачів парфумерної продукції історія її виникнення не така вже й важлива. А ця більшість становить майже 8 мільярдів людей, які мешкають на планеті Земля. І всі вони в тій чи іншій мірі користуються парфумерними засобами.

Українці - серед них. Для ниє вже давно доступні, що елітна косметика Живанші і Том Форд, що демократичні бренди Келвін Кляйн чи Антоніо Бандерас. Кожен може вибрати те, що йому до смаку і доступно за ціною. І вибрати та зробити придбання можна в одному місці. Звичайно, можна додати ще й слово "миттєво", але воно може стосуватися лише процесу покупки.

Тому що процес вибору займе часу більше аніж одна мить. Адже в інтернет-магазині косметики і парфумерії MyOriginal лише перегляд назв представлених брендів, займе кілька хвилин.

В максимально широкому асортименті представлені:

  1. жіноча і чоловіча парфумерія;
  2. декоративна косметика;
  3. косметика по догляду.

Ну й,звичайно клатчі та інші аксесуари для модниць, які стежать за своїм зовнішнім виглядом і покращують його, щогодини.

Акційні знижки: пятниця, Новий рік і... ще, ще, ще

Любителі робити придбання не "за всі гроші світу" завжди цікавляться знижками. Погодьтеся, досить привабливою виглядає можливість купити бажаний парфум за половину його звичайною вартості. І такі акції дійсно проходять.

Комусь цікаво придбати Calvin Klein CK Be за 650 гривень, що є дійсно "смішною" сумою, а хтось очікує, коли омріяний Tom Ford Sahara Noir буде коштувати, не 56, а 33 тисячі гривень за 50 мілілітрів. У кожного свої уявлення і можливості.

Але акції і знижки бувають на всі товари. Як на демократичну парфумерію від Кляйна, так і на елітну від Живенші та Том Форд.

Достатньо лише відслідковувати акційні пропозиції. Але робити це потрібно постійно. Тому що акційні знижки проводять дуже часто. А потім "загуглити" «косметика Givenchy купити».

Акції бувають:

  • в переддень Нового року;
  • до Дня Валентина;
  • в "чорну п’ятницю".

І якщо не встигли, то не варто розчаровуватися. Буде наступна акція, а парфумерні та косметичні засоби, не закінчаться ніколи. Адже людство прагне до вдосконалення, А воно меж не знає.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації