Вхід | Реєстрація

Миргородський міський фестиваль «Тато, мама, я - спортивна сім’я»

Миргородський міський фестиваль «Тато, мама, я - спортивна сім’я»
Вже протягом кількох років міський центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх» спільно з відділом у справах спорту, сім’ї та молоді проводить міський фестиваль „Тато, мама, я - спортивна сім’я», який викликає інтерес як серед дітей, так і серед батьків.
Цього року змагання проводились у загальноосвітній школі № 9. Необхідно відзначити господарів, які добре підготувалися до змагань, забезпечивши участь двох спортивних сімей, підготували озвучення та номери художньої самодіяльності; а також фітнес-клуб «Лайм», який надав спортивний інвентар для проведення цікавих естафет. Із кожним роком зростає і підтримка команд уболівальниками. Так, цього року значні групи вболівальників голосно підтримували «свої» команди.
Цікаві естафети для батьків та дітей дозволили проявити всім свою майстерність та азарт і до останньої заключної естафети тримали в напрузі вболівальників по визначенню переможців.
Під час нагородження було дуже приємно дивитися на очі учасників, які світилися від задоволення, а особливо дітей, які з гордістю поглядали на своїх батьків.
А переможцями змагань стала сім’я Яременків, які представляли гімназію ім.Т.Г.Шевченка, другими стали сім’я Сидоренків - представники школи №1, третіми - представники школи №9 – сім’я Дядченків.
Переможці змагань сім’ї Яременків та Сидоренків 17 квітня 2010 року будуть представляти місто на обласному фестивалі в м.Полтаві. Тож, побажаємо їм успіху і перемог.

Автор: ЦФЗН «Спорт для всіх»; www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2010, 12:09 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації