Вхід | Реєстрація

Не спотворюйте обличчя рідного міста!

Не спотворюйте обличчя рідного міста!
Інспекція по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста провела рейд будівельними майданчиками. Керівникам будівельних організацій надані приписи з вимогою провести роботи по усуненню недоліків у визначені терміни. А саме: вивезти залишки будівельного сміття та зайві конструкції, облаштувати виїзди транспорту майданчиками для очищення коліс від бруду, відремонтувати огорожу по периметру, очистити її від написів, малюнків, зняти об’яви, відновити газони та асфальтобетонне покриття після проведення інженерних мереж, привести до належного стану тимчасові пішохідні переходи, прибрати територію навколо будівельного майданчика від сміття, бруду та минулорічної трави.
З розумінням поставились до вимог міської влади ТОВ “Завод ЗБВ № 7” (директор Сергій Рідний), „Інвестиційна компанія „Полтавабудінвест” (президент Петро Бутрій), ВАТ „Полтаватрансбуд” (голова правління Олексій Ландар). Прилеглі до їхніх будівельних майданчиків території в основному охайні і чисті.
На жаль, деякі керівники будівельних організацій недобросовісно виконують вимоги законодавства (Полтавська міжрегіональна будівельна організація „Райагробуд”, голова правління Олександр Даценко, ТОВ „Сучасний дім”, голова правління Сергій Свирида, ВАТ „Полтавський домобудівельний комбінат”, генеральний директор Василь Шишкін).
Інспекція вкотре звертається до будівельників: не спотворюйте обличчя рідного міста брудом, сміттям, понівеченими дорогами та тротуарами. Наведіть належний санітарний стан на будівельних майданчиках та прилеглих до них територіях і постійно його підтримуйте.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2010, 13:43 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації