Вхід | Реєстрація

У 4 районах області виявили вибухонебезпечні предмети

Учора в смт. Чутове по вул. Жовтневій чоловік на власній присадибній ділянці виявив мінометну міну калібру – 82 мм та ручну гранату РГД-33 часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасів охороняється працівниками Чутівського РВ ГУ МВС України в Полтавській області, пише Новини Полтавщини.
Вилучення та знищення боєприпасів планується сьогодні піротехнічною групою АРЗ СП ГУ МНС України в Полтавській області.
За даними ГУ МНС в області, у Супрунівці (Полтавський район) на 336 км а/д Київ-Харків-Довжанський, до Полтавського РВ ГУ МНС України в Полтавській області надійшло повідомлення про те, що на узбіччі автодороги було виявлено артилерійський снаряд калібру - 76 мм часів Великої Вітчизняної війни. Через кілька годин піротехнічна група АРЗ СП Головного управління МНС України в Полтавській області боєприпас знищила.
У Кременчуцькому районі облсті в с. Кам'яні Потоки на вул. Чапаєва на присадибній ділянці чоловік виявив аж 4 артилерійські снаряди калібру - 152 мм часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасів охороняється працівниками Кременчуцького РВ ГУ МВС України в Полтавській області. Вилучення та знищення боєприпасів планується сьогодні піротехнічною групою АРЗ СП ГУ МНС України в Полтавській області.
У смт. Котельва на вул. Островського, до Котелевського РВ ГУ МНС України в Полтавській області надійшло повідомлення про те, що поблизу р. Котелевка виявлено 1 мінометну міну калібру - 120 мм часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу охороняється працівниками Котелевського РВ ГУ МВС України в Полтавській області. Вилучення та знищення боєприпасу планується завтра.

Автор: www.mobus.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2010, 13:44 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації