Вхід | Реєстрація

Андріївку вишкрібували

Андріївку вишкрібували
Щороку 17 квітня в селі – день довкілля. Відзначають його наведенням чистоти. Ініціаторами великого прибирання є школа та сільська рада. Шкільне подвір’я та парк прибрали ще на весняних канікулах. Сільський голова Володимир Цурков організував чоловіків, які допомогли обпиляти та підстригти кущі.
Причіп для сміття дав директор місцевого сільгосппідприємства, головний сільський меценат, як кажуть про нього андріївці, Олександр Данильченко. З його допомогою впрядкували й сільське сміттєзвалище.
Напередодні свята чистоти, школярі та їхні батьки знову озброїлися мітлами, граблями, лопатами та бензопилками. На шкільному подвір’ї облаштували «зелений» клас на відкритому повітрі. Столик та стільці збудували з пеньків дерев. Кожен із початкових класів посадив берізку, за якою старанно доглядає. Три маленькі ялини купив і подарував школі фермер Володимир Головко.
Також заклали поблизу школи алею випускників. Для цього в приватних садибах накопали гарного сортового бузку. Перший кущ посадив почесний дев’ятикласник, сільський голова Володимир Цурков. До першого класу його не зарахували, оскільки за маленьку парту він уже не поміщається. Тож бути йому довічним випускником Андріївської школи.
Батьки працювали над облаштуванням спортивних майданчиків. Для цього довго корчували старі пні. А ще разом із дітьми прибирали берег річки. Працівники установ села упорядковували свої території. Селяни чистили занедбані за зиму лісосмуги, центральний парк. Депутати сільської ради вирішили привести в порядок сільський сад. Це зроблять ближчим часом.

Автор: Наталія СКОРИК, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2010, 14:06 | Машівка |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації