Вхід | Реєстрація

Огляд сільської самодіяльності - у порожній залі і без жюрі

Минулої суботи в Машівці відбувся концерт cільських аматорів сцени в рамках всеукраїнського огляду, започаткованого цього року. Щоправда оглядати представлене в районному Будинку культури було нікому. Незважаючи на роздані в магазини селища запрошення для всіх бажаючих глядацька зала була порожня. Обласне журі до Машівки не доїхало також.
Зіслалося на брак транспорту, бензину та накладку подібних заходів в інших районах. Тож старання сільських артистів запропонували зняти на відео і відправити в обласний центр народної творчості для оцінювання.
Змагалися Кошманівський, Базилівщинський, Кустолово-Суходільський, Селещинський, Михайлівський, Сахнівщинський та Дмитрівський сільські будинки культури. Щоб отримати статус кращого з них, крім виступів ці заклади культури представлять ще й плани роботи, паспорти на свої колективи, дані про матеріальну базу тощо.
Тим не менш концерт був вартий уваги. Та й артисти хоч один на одного подивилися.  Переможці ж стануть відомі пізніше.
Учні Сахнівщинської школи Анжеліка Дузенко та Володимир Дузенко виконали танець "Ча-ча-ча". Хореографії вчаться в Полтавському будинку піонерів, куди самотужки добираються після уроків.

Автор: Наталія СКОРИК, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2010, 14:07 | Машівка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації