Вхід | Реєстрація

Школярам - повноцінний відпочинок!

Цього літа у більше, ніж тисячі різних таборах відпочинку планують оздоровити не менше 76 тисяч дітей. Паралельно з таборами функціонуватимуть і 4 санаторії. Чи готові дитячі оздоровчі заклади фактично вже через місяць прийняти школярів і як цього року фінансуватимуть літню оздоровчу кампанію, з’ясовували на засіданні обласного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей. Провів засідання голова ОДА Олександр Удовіченко.
Як стверджують спеціалісти, Полтавщина має позитивний досвід організації літнього відпочинку та оздоровлення школярів. Зараз перевіряють оздоровчі заклади на готовність до повноцінної роботи влітку.
Середня вартість путівок зросте (подорожчання продуктів харчування). Загалом на цьогорічне оздоровлення та відпочинок дітей в різних таборах Полтавщини з  обласного бюджету планують виділити понад 9 млн. грн., майже 10 млн. надасть Фонд соціального страхування. Готові збільшити суму коштів на оздоровлення дітей і профспілкові організації – цього року до 7 млн. А от батьківська доплата, стверджують все ті ж профспілки, суттєво зменшиться – до 20%.
Для керівників та вихователів дитячих таборів оздоровлення та відпочинку проведуть спеціальні семінари. Профільні навчання обов’язково пройдуть і шеф-кухарі таких закладів.
Голова ОДА наголосив: якість відпочинку й оздоровлення маленьких полтавців не має залежати від зміни влади та політичних перепетій, тому закликав усі відповідальні служби активізуватися.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2010, 12:33 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації