Вхід | Реєстрація

Барбосова трагедія

 Барбосова трагедія
Цей бродячий машівський Барбос (Букет чи Тузик) опинився посередині між великим гуманізмом чинного законодавства і великим садизмом реального життя.
Очевидці кажуть, що собача пристрелив з «воздушки» мешканець райцентру а потім з неї ж добивав упритул. Не добив. Цуценя цілу добу скавчало так гірко, що чули аж на Герівці. Розстріл трапився минулого четверга у центрі селища (в районі ПриватБанку) о пів на восьму ранку (!) на очах у дітей, які йшли до школи.
Згідно з законом, бродячих тварин треба відловлювати, поселяти у притулки і стерилізувати. Звісно, на це потрібні чималі гроші. Усипити можна лише хворих тварин, та й то безболісно. У реальному житті ж від них позбавляються хто як може. Або хто як хоче.
По обіді школярі перенесли поранену тварину під ялинку, поклали поряд їжу, хоч бідоласі було й не до того.
Секретар селищної ради Наталія Замкова пояснила, що місцева рада жодного стосунку до цього факту не має, організований відстріл заборонений чинним законодавством. Щоправда, скарг від мешканців райцентру з приводу засилля бродячих собак зареєстровано чимало. Тварини нападали на перехожих, рвали одяг. Восени навпроти редакції зграя мало не загнала під зустрічну вантажівку жінку на скутері. Але влада на законні засоби боротьби грошей поки не має. Незаконних ніхто не санкціонував.
Та після цієї події до селищної ради пішли люди вже з іншими скаргами — хіба можна чинити таку жорстокість та ще й на очах у дітей?
Приклад старших уже навчив їх пити пиво, смалити цигарки. Тепер вчимо впритул розстрілювати друзів наших менших і байдуже спостерігати за їх муками.

Автор: Ольга БЕРЕЗІНА. Фото Наталії СКОРИК. www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2010, 13:46 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації