Вхід | Реєстрація

Комсомольськ, Миргород та Нові Санжари знову перші з благоустрою

За результатами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу „Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку” в 2009 році переможцями стали Полтава, Комсомольськ, Миргород та Нові Санжари.
Так, Полтава здобула перемогу в другій категорії населених пунктів (міста з чисельністю населення 150-500 тисяч чоловік), Комсомольськ - в третій (з населенням 50-150 тисяч чоловік), Миргород - в четвертій (до 50 тисяч чоловік). Нові Санжари визнано селищем найкращого благоустрою Полтавщини.
За даними прес-служби ОДА, ці ж населені пункти, за винятком Полтави, отримали пальму першості і у 2008 році, а Комсомольськ тоді посів почесне третє місце в Україні серед міст у своїй категорії. Конкурс проводиться з 2003 року. Його переможцями вважаються міста та селища, які показали кращі результати за підсумками виконання програм соціально-економічного розвитку. Зокрема, до уваги беруться такі критерії, як утримання в належному стані вулиць, зовнішнє освітлення, якість ремонту житла, транспортне обслуговування, водопостачання та водовідведення, озеленення територій, дотримання громадського порядку тощо.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2010, 10:28 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації