Вхід | Реєстрація

48 підприємств Полтавщини заробляють понад 100 мільйонів

48 найбільших підприємств Полтавської області ввійшли до переліку великих платників податків на 2010 рік, затвердженого наказом ДПА України від 31 березня 2010 року № 209, повідомляє ДПА у Полтавській області.
І хоча це лише 3,2% від загальної кількості великих платників податків по Україні, однак, для Полтавщини це — бюджетоутворюючі підприємства, від показників діяльності яких суттєво залежить виконання як прогнозних показників державного бюджету, так і виконання регіональних соціально-економічних програм.
За результатами І кварталу поточного року, великі платники області забезпечили надходження до бюджетів всіх рівнів в обсязі 1,3 млрд. грн. — це близько 60% від загальнообласної суми збору.
Нинішня економічна криза не залишила поза увагою великих платників податків і, мабуть, негативні наслідки саме цих підприємств є найважчими. Однак, попри це, великим платникам вдалося в поточному році стати на шлях відновлення, про що свідчить збільшення надходжень податків проти відповідного періоду попереднього року на 72%.
Наразі, великим платником податків вважається юридична особа, у якої обсяг валового доходу від усіх видів діяльності за звітний рік перевищив 100 мільйонів гривень та середньооблікова чисельність працюючих за рік більша 250 осіб, або загальна сума сплачених до державного бюджету податків по платежах, що контролюються органами державної податкової служби, за рік перевищує 25 мільйонів гривень.

Автор: ДПА у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2010, 09:53 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації