Вхід | Реєстрація

Ветерани і молодь змагалися на татамі

16-17 квітня у спортивному клубі «Граніт» відбувся чемпіонат Полтавської області з дзюдо і перший турнір серед ветеранів цього виду спорту.
На татамі вийшли 8 ветеранів дзюдо, хоча на турнір їх приїхало багато, але більшість не наважилася на поєдинок. У результаті кращими стали кременчужани – 50-річний Володимир Вовк (у вазі до 81 кг) та 47-річний Сергій Крупницький.
Основні учасники змагань показали такі результати. Серед жінок переможницями стали кременчужанки Альона Лупіна (44 кг), Крістіна Ричок (52 кг), Катерина Яковенко (57 кг), Діана Кюркчян (63 кг), Надія Картошкіна (78 кг), Тетяна Скирда (понад 78 кг).
Серед чоловіків серйозну конкуренцію Кременчуку склали спортсмени з Комсомольська. З нашого міста кращими були Максим Дзюба (81 кг), Тарас Христич (100 кг) та Руслан Савченко (понад 100 кг).
Головний суддя змагань Василь Новік зазначив, що кременчужанин Максим Дзюба переміг в абсолютній ваговій категорії. За словами тренера, Максим показав упевнену боротьбу, як і належить членові збірної України.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2010, 11:56 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації