Вхід | Реєстрація

Залізні кулаки наших юнаків

Кременчуцькі боксери знову заявили про свої перемоги. Вихованець «Легіону» Денис Пояцика посів 1-ше місце на Міжнародному турнірі з боксу у Вірменії, а вихованець СДЮШОР Єгор Голуб став кращим на змаганнях у Хабаровську.
Студент-другокурсник КДУ ім. М. Остроградського Єгор Голуб переміг у ваговій категорії до 48 кг і при цьому виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу. У Кременчуці переможця особисто привітав мер Микола Глухов, який вручив грамоти спортсмену та його тренеру – Богданові Гончару. Відзнаку від мерії отримає ще один переможець – Денис Пояцика, який продовжує збирати нагороди у ваговій категорії до 91 кг. У Вірменії він провів 3 поєдинки проти спортсменів із Росії та Казахстану й у фіналі протистояв господареві змагань.
— Усі троє суперників були серйозні: боксер із Казахстану – чемпіон світу, а з вірменським спортсменом Денис Пояцика вже зустрічався рік тому на Чемпіонаті Європи і програв бій. Тепер же Денис був кращим,  – прокоментував тренер кременчужанина Михайло Мельник.
Міжнародний турнір був організований за ініціативи Федерації боксу Вірменії і президента Націо­нального олімпійського комітету Вірменії Гагіка Царукяна. У турнірі взяли участь представники 13-ти країн. Надалі планують, що турнір Гагіка Царукяна проходитиме щорічно.
Зараз Денис Пояцика перебуває на тренувальних зборах у Конча-Заспі. У червні наш земляк братиме участь у Чемпіонаті Європи, що про­йде у Москві.
Нагадаємо, Денис Пояцика є вихованцем клубу «Легіон», Почесним Президентом якого є Володимир Матицин.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2010, 11:56 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації