Вхід | Реєстрація

Біля «Кредмашу» буде березовий гай

Біля «Кредмашу» буде березовий гай
17 квітня на місці викорчуваних дерев у парку МЮДа, поблизу зупинки «Кредмаш», висадили 250 беріз.
До висадки дерев у День довкілля, 17 квітня, у місті ретельно готувалися. Завчасно робили розмітку майбутніх скверів та рили ямки для саджанців. Рекордсменом зі збагачення зелених легенів міста стало ВАТ «Кредмаш». На суботнику працівники підприємства дали життя 250 саджанцям беріз. За словами дизайнера заводу Любові Єлесиної, спочатку планували висадку 140 беріз на честь 140-річчя підприємства. Але коли почали робити розмітку, зрозуміли, що цього замало. Тому кількість беріз терміново збільшили – до 250-ти.
А на Правобережжі, у сквері поблизу Крюківського райвиконкому, висадження 100 дерев присвятили 100-річчю Почесного громадянина міста Івана Приходька, що відзначатимемо у травні поточного року.
Цього ж дня на 158 нових дерев збагатився і Міський сад. Керівництво Крюківського району обіцяє, що за вчасний полив саджанців відповідатимуть навчальні заклади та підприємства. Деревами у Міському саду опікуватиметься КП «Благоустрій Кременчука». Крюківський райвиконком уклав з підприємством відповідний договір.
Заходи, які завершили двомісячник чистоти, проводилися майже по всій території Кременчука. Загалом у місті висадили 2726 дерев та 2664 кущі.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2010, 13:46 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації