Вхід | Реєстрація

Суд віддав квартиру сусідці

Жити на кухні, частині коридору та туалеті запропонував суддя пані Ірині з її двома синами та неповнолітньою донькою. Просторі ж кімнати приватного будинку, який донедавна належав її родині, віддали сусідці. «І це незважаючи на те, що ми всі там прописані. Жили не один десяток років. Один розчерк пера відібрав у нас усе», — обурюється жінка. Той фатальний розчерк пера поставив колишній чоловік пані Ірини, якому належала частина будинку. Чоловік полюбляв випити і йому було байдуже, які папірці підписувати. Тим більше, що за них ще й заплатили. «Ми викликали незалежного експерта до нашої оселі. Він заявив, що, згідно з документами, які ми маємо, ділити наш будинок не можна. Моїй сусідці байдуже, вона на суді увесь час давала неправдиві свідчення», — розповіла потерпіла. Як би там не було, позов сусідки задовольнили повністю. Відтепер їй належить 1/2 частина квартири. Сусідці віддали кімнату, площею 14,9 квадратних метрів. У той же час коридор, площею 3 квадратних метри, кухню (10,3 кв.м) й літню вбиральню суд віддав пані Ірині та її дітям. Віднині кожна господиня зобов'язана облаштувати свою оселю (звісно, якщо туалет можна так назвати), зробити окремий вхід. Та як? Будинок розрахований на трьох сусідів, а оселя пані Ірини та її дітей якраз посередині. «Ми подали справу на апеляцію та повідомили журналістам. Нехай усі знають, яке у нас правосуддя», — додає пані Ірина.

Автор: Ольга Дерев’янко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2010, 13:36 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації