Вхід | Реєстрація

Дороги до полтавських місць відпочинку перекопають

«Ми перекопаємо дороги до місць відпочинку, аби тут люди могли відпочивати, ходячи тільки пішки» - зазначив міський голова Полтави Андрій Матковський під час всеукраїнського суботнику, оголошеного прєм’єр-міністром Миколою Азаровим.
Також міська влада біля 10-15 основних місць відпочинку Полтави планує встановити контейнери.
Загалом, у суботу понад 10 тис. працівників різних установ та організацій Полтави працювали на територіях міського пляжу біля Ворскли, Червоному Шляху, по вул. Сакко, Курчатова, території міських парків та музеїв, територіях, закріплених за їхніми закладами.
Працівники облдержадміністрації, обласної ради та міськвиконкому, на чолі відповідно з Олександром Удовіченком, Володимиром Марченком та Андрієм Матковським прибирали берег Ворскли у мікрорайоні Левада.
Олександр Удовіченко, голова Полтавської облдержадміністрації, зазначив, що цього року традицію суботників полтавці підтримали без примусу.
Володимир Марченко, голова Полтавської обласної ради, зазначив під час суботнику, що полтавцям треба насамперед змінити менталітет - не смітити в місцях відпочинку, щоб потім не доводилося прибирати.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2010, 12:24 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації