Вхід | Реєстрація

На травневі свята громадський порядок охоронятимуть 1,5 тисячі міліціонерів

На травневі свята громадський порядок охоронятимуть 1,5 тисячі міліціонерів
На оперативній нараді, що відбулася 26 квітня, під час обговорення робочих питань керманич регіональної міліції узагальнив інформацію про результати роботи окремих підрозділів, а також акцентував увагу присутніх керівників служб на вирішенні пріоритетних завдань, визначених Міністром, зокрема, головний міліціонер області наголосив на обов’язковому дотриманні обліково-реєстраційної та виконавській дисципліни. Як і належить, Олександр Вікторович нагадав керівникам служб, що суворо каратиме за ігнорування дисциплінарного статуту і за порушення вимог чинних нормативно-правових актів!
На особистому контролі керівника головного управління перебуває питання підготовки до забезпечення охорони громадського порядку під час проведення масових заходів, присвячених Дню міжнародної солідарності трудящих та 65-тій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
Наразі триває активний підготовчий етап. Відомо, що в період з 30 квітня до 3 травня і з 8 по 10 травня до охорони громадського порядку будуть залучені 1,5 тисячі працівників міліції, а в територіальних підрозділах органів внутрішніх справ у цілодобовому режимі чергуватимуть посилені слідчо-оперативні групи.
З урахуванням реалізованих організаційно-розпорядчих заходів, присвячених річниці Перемоги Олександр Рудяк доручив начальнику Управління громадської безпеки Главку Володимиру Рябоконю особисто проконтролювати процес адекватної розстановки сил і засобів, необхідних для охорони правопорядку у Шумейковому урочищі Лохвицького району, в якому цього року будуть проходити урочисті заходи обласного рівня.
Слід відзначити, що в резолютивній частині наради Олександр Рудяк представив особовому складу призначеного наказом Міністра внутрішніх справ України начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС Полтавської області Михайла Михайловича Кривошея.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2010, 16:38 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації