Вхід | Реєстрація

Охоронці Полтавщини прибирали, замітали, саджали дерева

Усі на суботник! Під таким позитивним гаслом пройшли заходи з благоустрою та озеленення в Управлінні державної служби охорони при Головному управлінні МВС України в Полтавській області.
Охоронці спрямували усі звої зусилля на приведення у належний санітарний стан службових приміщень підпорядкованих підрозділів, прилеглих до них територій та дитячих майданчиків на території закріплених підшефних дитячих закладів.
Співробітники апарату УДСО провели прибирання службових приміщень адмінбудівлі, прилеглої території, здійснили фарбування огорожі та фарбування боксів, привели в належний стан стоянку службового автотранспорту, газони та клумбу.
Відтепер територію приміщення ДСО прикрашатимуть зелені дерева та кущі, що були висаджені охоронцями.
Тим часом, лубенські колеги теж часу не гаяли і на території розміщення свого підрозділу у місті Лубнах провели генеральне прибирання зі скопуванням клумб, висадкою квітів та фарбуванням парканів. Навели чистоту правоохоронці і у підшефному дитячому закладі № 17 «Золотий ключик». Тут проведено заходи з благоустрою дитячого майданчика, прибирана прилегла територія закріпленого закладу, висаджені декоративні кущі та саджанці дерев.
У Гадяцькому спеціальному дитячому будинку Полтавської обласної ради міліціонери ДСО прибрали територію, пофарбували дитячі майданчики і паркан, посадили дерева.
Для особового складу Комсомольського відділу державної служби охорони «суботник» теж вийшов на славу. Тут міліціонери забезпечували благоустрій та озеленення прилеглої території та дитячих майданчиків у підшефному дошкільному навчальному закладі „Дзвіночок”. А працівники пирятинського ДСО провели прибирання прилеглої території до адмінбудівлі приміщення, здійснили побілку дерев, бордюрів, упорядкували квітник. Поряд з цим, міліціонерами пофарбовано спортивний та дитячий майданчик підшефного закладу - Пирятинської ЗОШ І-ІІ ст. № 1.
У свою чергу, охоронці Полтавського та Миргородського району забезпечили належний санітарний стан службових приміщень та здійснили ремонтні роботи у адмінбудівлях. Також приділили увагу і своїм підшефним – дитячим садкам та школам. Там міліціонерами було здійснено ряд запланованих робіт по облаштуванню дитячих майданчиків та озелененню прилеглих територій.

Автор: ВЗГ ГУМВС за матеріалами УДСО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2010, 16:41 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації