Вхід | Реєстрація

У крадіїв мораль відсутня

Тільки з початку квітня працівниками міліції отримано близько 20 повідомлень про крадіжки металобрухту на могилах міських цвинтарів.
Зазвичай, на кладовища люди йдуть провідати могили свої предків, друзів, знайомих. Привести могили до порядку, вичистити від сухої трави, пофарбувати хрести, огорожі  тощо. Як правило – це відбувається вдень. Та виявляється, є і нічні відвідувачі, що не соромляться підзаробити на чужому горі. Необтяжені моральними принципами, вони запросто можуть вкрасти хрест, зняти огорожу, іменну табличку, перевернути чи пошкодити надгробну плиту.
Працівниками міліції Лубенського, Гадяцького району а також Кременчуцького міського управління  затримано  чотирьох осіб різного віку, які з метою крадіжок металевих виробів відвідували міські цвинтарі.
В ході слідства встановлено, що низка порушень одного із затриманих досить велика, близько 10 фактів. Інший уже мав судимість та не зробив належних висновків. Відносно затриманих чоловіків вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 297 Кримінального кодексу України.
Доречі, майже завжди крадії намагаються виправдати свої правопорушення скрутним матеріальним становищем, відсутністю роботи, економічною кризою. Але вочевидь, що криза не тільки в гаманцях деяких громадян, але й у їх душах.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2010, 16:46 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації