Вхід | Реєстрація

«Велика Багачка» — «Темп» Градизьк - 4:1

«Велика Багачка» — «Темп» Градизьк - 4:1
Зав’ялов 14, Диндіков 31, Зіпунніков 49, Дубницький 89 - Черняк 81
«Велика Багачка»: Гринько, Берун, Таран (Гришанович, 50), Винник, Федоришин, Безуглий, Подробаха, Ященко (Баштовий, 68), Диндіков, Зав’ялов (Коломієць, 53; Хоменко, 67), Зіпунніков (Дубницький, 50).
«Темп»: Глушко, Пронін (Маклаков, 58), Латенко, Курганський, Голованьов, Черняк (Крупко, 87), Мирко (Каленіченко,89), Новоселицький, Ол-й Ларіонов (Пащенко, 46), Безверхий (Касьян, 46), Колесніченко (Ол-др Ларіонов, 46).
Судді: Кулик, Гайдук, Юрченко (усі - Лубни).
Попередження: Таран, Диндіков, Зав’ялов - Касьян, Латенко, Пащенко.
Велика Багачка. 25 квітня. Стадіон "Колос”. 700 глядачів.
Юнаки: 3:1.
Вперше за кілька останніх сезонів свій перший домашній матч «Велика Багачка» проводить саме удома.
Низовинне розташування великобагачанського стадіону «Колос» змушувало команду використовувати у весняних поєдинках інші спортивні арени в якості домашніх. Цього року і погода виявилася сприятливою, і працівники стадіону постаралися, тож не традиція була порушена. Перед початком матчу капітани команд-суперниць Микола Федоришин і В’ячеслав Курганський підняли державний прапор, а головним гостем церемонії відкриття став давній знайомий великобагачанців, Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін. Гравців та уболівальників з початком сезону також привітали голова Великобагачанської райдержадміністрації Олег Діденко і президент ФК «Велика Багачка» Володимир Журавель.
Господарі поля, вони ж чинні чемпіони області, явили «місту і світу» нові кольори своєї форми ? біло-блакитні (в залежності від уподобань, одні назвали її «регіональною», інші ? «динамівською»). Дебютанти з Градизька вийшли на поле у майже забутому в сучасному футболі чорному вбранні, змусивши згадати збірну Шотландії, команду не надто грізну, але вельми симпатичну.
Що ж до самої гри, її можна назвати типово дебютною ? не надто видовищною, з таким собі нервово-хаотичним присмаком. Чинні чемпіони, схоже, вирішили зіграти в дещо незвичній для себе колишніх манері: більш атлетично, з постійним силовим тиском на суперника. У звітному поєдинку це принесло свої плоди. Оборона «Темпа», достатньо дружна і самовіддана, проте недостатньо, як на перший погляд, кваліфікована, кілька разів за гру цього тиску не витримувала. Що й втілолося в результат на табло.
Певним винятком з цього став другий гол «Великої Багачки». Дебютант Олександр Диндіков надзвичайно вдало виконав штрафний метрів з 25-ти. М’яч обминув стінку і виявися занадто підступним для воротаря Глушка.
Гості з Градизька здійснили спробу перехопити ініціативу лише в останній чверті гри. Протягом тривалого часу це не приносило їм значних дивідендів. Та й єдиний гол «Темпа» став наслідком не стільки колективних дій усієї команди, скільки індивідуальної майстерності і несподіваного везіння Дмитра Черняка. Футболіст наважився на дальній постріл в не найсприятливішій для цього ігровій ситуації, і м’яч вдало для нього загальмував точнісінько у дев’ятці багачанських воріт.
Проте господарі, напевне, таки мали завдання перемагати з великим рахунком. Оскільки одразу після описуваних подій повернули ініціативу до своїх ніг. Спочатку змарнував гольовий момент Подробаха, потужно спрямувавши круглого з кількох метрів точнісінько у градизького воротаря. А за кілька хвилин свою нагоду реалізував Дубницький. Не менших, ніж автор гола, аплодисментів заслужив Федоришин - це його чудовий дальній пас «у розріз» став причиною виникнення гольової ситуації.
Чемпіонат стартував, «Велика Багачка» здобула першу перемогу, «Темп» - непоганий урок протидії більш кваліфікованому супернику. Більш далекосяжні висновки робити, звичайно, зарано.

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2010, 10:23 | В.Багачка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації